Catalog culegeri digitale de matematica – Libraria digitala

                         

Descarcati catalogul complet editia 2023-2024 cu un click pe Catalog 2023-2024

  

Culegerile digitale de matematica sunt destinate in principal studiului individual al elevilor. Pot fi utilizate (in special cele pentru clasele 1-4) si de parinti, in asistarea elevului, explicatiile si solutiile beneficiind de un limbaj simplu si accesibil. Culegerile digitale sunt un auxiliar pretios si pentru cadrele didactice, in special pentru invatamantul online, fiind compatibile (ca documente) cu cele mai importante platfome online.

Continutul consta in colectii de subiecte si rezolvari prezentate in format video si/sau text/grafic. Culegerile pot fi descarcate imediat din Libraria noastra digitala (situata in cloud) cu un click pe https://libraria-digitala.myshopify.com . Dupa descarcare pe un anumit dispozitiv, culegerile pot fi accesate si vizionate offline (nu mai este nevoie de Internet).

Culegerile noastre digitale sunt compatibile cu orice dispozitiv tip PC, laptop, tableta, smartphone, Mac, iPhone, iPod sau SmartTV. Sistemele de operare compatibile sunt Windows (7,8,10,11), Android, Mac OS si iOS. Continutul poate fi utilizat si sub Linux. Fisierele sunt de tip video (MP4), grafic (PNG sau JPG) si text (PDF si DOCX). Acest lucru asigura compatibilitate deplina  cu orice dispozitiv din gama expusa mai sus.

Continutul poate fi copiat pe stick si portat pe orice dispozitiv apartinand elevului.

Mai mult decat atat, continutul poate fi rearanjat de elev asa cum isi doreste si poate fi partajat intre mai multe dispozitive.

Multe culegeri contin si transcrierea lectiilor sau subiectelor explicate, adaugand la formatul video (.mp4) si formatul text (.pdf). Astfel, elevul poate lista continutul si alcatui mape de subiecte si probleme inclusiv in format fizic.

Licenta de utilizare este pe timp nelimitat.

Odata accesata Libraria digitala, cu un click pe https://libraria-digitala.myshopify.com/, puteti selecta culegerea dorita, obtinand informatii suplimentare despre ea. Daca totul vi se pare ok, puteti lansa comanda imediat, selectand metoda de plata si finalizand tranzactia. Se poate plati cu cardul. In acest caz, descarcarea este automata si imediata.

Copyright-ul pentru culegerile digitale apartine editorului, societatea “B&B Advanced Educational Technology SRL”. Achizitionarea unei culegeri digitale da dreptul persoanei respective sa utilizeze pe timp nelimitat culegerea, pe un total de  maximum patru dispozitive personale aflate in posesia lui sau a unei unice terte persoane (cazul cel mai frecvent un elev, pentru care a fost achizitionata culegerea). In cazul in care culegerea a fost achizitionata de un cadru didactic, continutul poate fi utilizat doar la clasa sau la pregatirea on line, cu conditia mentionarii distincte la fiecare subiect sau problema utilizata din culegere, a sursei si inserarii obligatorie a unui link catre Libraria digitala https://libraria-digitala.myshopify.com/ , utilizarea in scopuri comerciale fiind posibila doar cu acceptul nostru scris.

Pentru clarificari suplimentare si/sau asistenta suplimentara in comandarea, descarcarea si utilizarea unei culegeri digitale ne puteti scrie la adresa de mail office.digital.training@gmail.com. Pentru probleme urgente ne puteti suna direct la telefon 0723 561 112.

Informatiile despre culegeri pot fi actualizate. Pentru ultimile modificari consultati Libraria digitala https://libraria-digitala.myshopify.com/

Despre noi: https://www.cursuridematematica.com

Va multumim !