Conferinte de matematica online

Organizam periodic conferinte de matematica online, tematica fiind diversa, incluzand subiecte de interes din domeniul matematicii, legate in principal de tematica scolara. Odata cu anuntul de organizare, primiti toate informatiile si va puteti inscrie ca participant. De regula, conferintele online sunt gratuite, la ele putand participa orice elev sau persoana interesata. Odata cu inscrierea, persoana respectiva primeste un cod de acces, pe care il poate utiliza pentru conectare. Dupa conectare, participantii pot urmari conferinta cu suport audio / video si pot adresa intrebari in scris (mesaje text)

Tematica are la baza de multe ori sugestiile facute de vizitatorii nostri (pe site, pe paginile de Facebook sau pe canalele de Youtube).

In momentul in care decidem organizarea unor astfel de conferinte de matematica online, postam anuntul pe site (pagina “Noutati“) si pe Facebook. Exista doua tipuri de conferinte : cu circuit inchis si cu circuit deschis. In primul caz transmitem posibililor participanti, in mod individual, codul de acces valabil pentru conferinta respectiva. In al doilea caz, codul de acces este facut public si oricine poate urmari respectiva conferinta.

Software-ul de acces este diferit de serviciile traditionale, ingloband elemente de siguranta si de confidentialitate mult sporite. In ceea ce priveste conectarea, participantul se poate conecta practic de pe orice dispozitiv. Pentru mai multe informatii faceti un click pe “Conectarea online – dispozitive si software necesar“.