Culegeri digitale de matematica pentru elevi

Va oferim un set complet de culegeri digitale de matematica pentru elevi. Toate culegerile au un continut aliniat la tematica si programa scolara, constand din subiecte si probleme de matematica explicate si rezolvate.

Fiecare culegere se compune din punct de vedere tehnic, din fisiere cu continut audio/video, grafic sau text, organizate la nivel de capitol. Continutul poate fi descarcat si vizualizat pe orice dispozitiv de tip PC, laptop, tableta sau smartphone. Mai mult, el poate fi vizualizat pe orice SmartTV sau TV conectat la calculator.

Continutul poate fi copiat si vizionat pe toate dispozitivele apartinand unui elev, putand astfel sa fie utilizat practic oricand si in orice loc s-ar deplasa elevul respectiv. Vizionarea nu necesita conectarea la Internet.

Toate aceste culegeri sunt stocate intr-un spatiu comun denumit “Libraria digitala

Puteti solicita informatii complete si comanda culegerea digitala dorita selectand dupa dorinta, in functie de clasa in care se afla elevul:

Culegeri digitale de matematica pentru clasele 1-4

sau

Culegeri digitale de matematica pentru clasele 5-8

sau

Culegeri digitale de matematica pentru clasele 9-12

Exista si posibilitatea comandarii unor culegeri extinse de tipul “2 in 1” sau “3 in 1” cu economii de 40-50 % la pret. Exemplu, culegerile digitale “Matematica pentru clasele 1-4” si “Matematica pentru clasele 5-8“.

Culegeri de matematica pentru clasele 1-4
Culegeri de matematica pentru clasele 5-8

Accesand LIBRARIA DIGITALA puteti obtine informatii suplimentare si comanda culegerea de matematica dorita. Plata se poate face direct cu cardul sau prin transfer bancar (ordin de plata). Descarcare imediata.

Va asteptam !