Culegeri digitale de matematica pentru elevi

Va oferim un complet de culegeri digitale de matematica pentru elevi. Toate culegerile au un continut aliniat la tematica si programa scolara, constand din subiecte si probleme de matematica explicate si rezolvate. Fiecare culegere se compune din punct de vedere tehnic, din fisiere cu continut audio/video, grafic sau text, organizate la nivel de capitol. Continutul poate fi descarcat si vizualizat pe orice dispozitiv de tip PC, laptop, tableta sau smartphone. Mai mult, el poate fi vizualizat pe orice SmartTV sau TV conectat la calculator. Continutul poate fi copiat si vizionat pe toate dispozitivele apartinand unui elev, putand astfel sa fie utilizat practic oricand si in orice loc s-ar deplasa elevul respectiv.

Toate aceste culegeri sunt stocate intr-un spatiu virtual denumit “Libraria digitala”, ce poate fi accesat cu un click pe “Culegeri digitale“.

Dintre zecile de culegeri digitale disponibile, va recomandam:

Matematica pentru cei mici, 4-6 ani

Culegere digitala de matematica pentru clasele 2-3

Culegere digitala de matematica pentru clasele 3-4

Culegere digitala de matematica pentru clasele 4-5

Culegere digitala de matematica pentru clasele 5-6

Culegere digitala de matematica pentru clasele 5-8

Culegere digitala pentru Simulare si Evaluare nationala

Culegere digitala de matematica pentru clasa a 9-a

Exista si posibilitatea comandarii unor culegeri extinse de tipul “2 in 1” sau “3 in 1” cu economii de 40-50 % la pret. Exemplu, culegerile digitale “Matematica pentru clasele 1-4” si “Matematica pentru clasele 5-8“.

Culegeri de matematica pentru clasele 1-4
Culegeri de matematica pentru clasele 5-8

Accesand LIBRARIA DIGITALA PRINCIPALA cu un click pe https://libraria-digitala.myshopify.com/ puteti obtine informatii suplimentare si comanda culegerea de matematica dorita. Plata se poate face direct cu cardul sau prin transfer bancar (ordin de plata). Descarcare imediata.

O NOUA LIBRARIE DIGITALA: Incepand cu 15 februarie 2023, puteti accesa si noua noastra librarie digitala cu un click pe https://librariadigitala.gumroad.com/ . Puteti comanda si descarca imediat noile noastre culegeri digitale de matematica pentru clasele 1-4 si 5-8. Puteti plati cu cardul, OP sau prin depunere de numerar. Va asteptam !

Elevii care doresc sa-si largeasca volumul de cunostinte pot asista si la conferintele noastre online. Organizam periodic conferinte de matematica online, tematica fiind diversa, incluzand subiecte de interes din domeniul matematicii, legate in principal de tematica scolara. Odata cu anuntul de organizare, primiti toate informatiile si va puteti inscrie ca participant. De regula, conferintele online sunt gratuite, la ele putand participa orice elev sau persoana interesata. Odata cu inscrierea, persoana respectiva primeste un cod de acces, pe care il poate utiliza pentru conectare. Dupa conectare, participantii pot urmari conferinta cu suport audio / video si pot adresa intrebari in scris (mesaje text)

Tematica are la baza de multe ori sugestiile facute de vizitatorii nostri (pe site, pe paginile de Facebook sau pe canalele de Youtube).

In momentul in care decidem organizarea unor astfel de conferinte de matematica online, postam anuntul pe site (pagina “Noutati“) si pe Facebook. Exista doua tipuri de conferinte : cu circuit inchis si cu circuit deschis. In primul caz transmitem posibililor participanti, in mod individual, codul de acces valabil pentru conferinta respectiva. In al doilea caz, codul de acces este facut public si oricine poate urmari respectiva conferinta.

Software-ul de acces este diferit de serviciile traditionale, ingloband elemente de siguranta si de confidentialitate mult sporite. In ceea ce priveste conectarea, participantul se poate conecta practic de pe orice dispozitiv. Pentru mai multe informatii faceti un click pe “Conectarea online – dispozitive si software necesar“.