Continut matematic gratuit (clasele 9-12)

Elevii claselor 9-12 au la dispozitie un bogat continut matematic gratuit, repartizat in special pe Facebook. Exista create in acest sens o pagina speciala si un grup public, la care puteti adera si dvs.

Pagina dedicata elevilor din clasele 9-12 poate fi accesata cu un click pe

https://www.facebook.com/mateonline2

Grupul dedicat elevilor din clasele 9-12 poate fi accesat cu un click pe

https://www.facebook.com/groups/1360593727426131/

Iata un exemplu de problema rezolvata inclusa in continutul gratuit:

Problema din zona de continut matematic gratuit 9-12, subiect de videoclip.

Puteti solicita accesul si la continutul matematic premium pentru clasele 9-12.

Cei care pana acum au apelat doar la clasicele meditatii la matematica vor aprecia suportul online de cunostinte disponibil. Atat varianta gratuita cat si cea contra cost ofera un bogat continut de material didactic de prima calitate.

Continut matematic gratuit gasiti si in paginile si grupurile noastre de Facebook. Exista trei pagini si trei grupuri afiliate: pentru clasele 1-4, 5-8 si 9-12. Zilnic sunt postate exercitii si probleme rezolvate, in format audio-video sau grafic.

In plus, in paginile respective sunt publicate informatii privind culegerile digitale de probleme, accesibile prin descarcare imediata, sau grupele speciale de lucru la nivel de clasa.

Puteti accesa pagina de matematica pentru clasele 9-12 printr-un click pe https://www.facebook.com/mateonline2

Recent, grupul pentru clasele 9-12 a marcat inceputul unei colaborari cu “Academia de matematica”, un proiect initiat de prof. gradul I de matematica, Cezar Apostolescu. Ca urmare, veti regasi in grup si trimiteri la multe exercitii si probleme publicate sub egida acestui centru de instruire, de regula structurate pe clase.