Continut matematic premium (clasele 9-12)

Intregul continut matematic premium este memorat in cloud (Google Drive), constituind un spatiu virtual privat. Pentru alte informatii privind facilitatile si lucrul cu Google Drive faceti un click aici. Continutul premium este disponibil pentru membrii grupelor speciale pentru clasele 9-12. El se compune atat din probleme si exercitii suplimentare fata de cele existente in continutul gratuit, cat si din varianta printabila (PDF) a rezolvarilor.

Pentru a accesa intregul continut matematic premium pe care l-ati platit si ( atentie, foarte important) eventual descarca continutul pe computerul, laptopul, tableta sau smartphone-ul dvs.) este suficient sa faceti un singur click pe link-ul pe care il veti primi dupa inscrierea in grupa speciala. Acest continut matematic premium il veti putea utiliza atat dvs cat si membrii familiei dvs, pe termen nelimitat. Pentru conditiile generale de licenta faceti un click aici.

Pentru detalii privind efectuarea platii faceti un click aici.

Puteti avea acces si la continutul matematic gratuit pentru clasele 9-12.

Inscrierea in grupa speciala pentru clasa a 9-a se face trimitand un mail la adresa office.digital.training@gmail.com si urmand pasii indicati.

Accesul la toate problemele si exercitiile rezolvate pentru clasa a 9-a (inclusiv la fisele in format printabil) poate fi solicitat, in anumite conditii, si de catre elevii care nu sunt inscrisi in grupa speciala. Pentru detalii scrieti la adesa de mail furnizata anterior.