Continut matematic premium (clasele 9-12)

Intregul continut matematic premium este memorat in cloud (Google Drive), constituind un spatiu virtual privat. Pentru alte informatii privind facilitatile si lucrul cu Google Drive faceti un click aici. Continutul premium se compune din doua parti: culegerile digitale de matematica ce se pot comanda si descarca din libraria noastra digitala si continutul disponibil gratuit pentru membrii grupelor speciale. Acesta se compune atat din probleme si exercitii suplimentare fata de cele existente in continutul gratuit, cat si din varianta printabila (PDF) a rezolvarilor.

In prezent pot fi descarcate culegerea digitala de matematica pentru clasa a 9-a si culegerea digitala de matematica pentru clasa a 12-a .

Pentru detalii privind procedura de comanda si plata faceti un click aici.

Intregul continut matematic premium comandat il veti putea utiliza atat dvs cat si membrii familiei dvs, pe termen nelimitat. Pentru conditiile generale de licenta faceti un click aici.

Puteti avea acces si la continutul matematic gratuit pentru clasele 9-12.

Grupele speciale se constituie periodic si se anunta pe pagina noastra de Facebook.

Accesul la toate problemele si exercitiile rezolvate poate fi solicitat, in anumite conditii, si de catre elevii care nu sunt inscrisi in grupa speciala. Pentru detalii scrieti la adesa de mail furnizata anterior.