Matematica pentru clasele 5-6 si Evaluare nationala cl. 6

“Culegerea digitala de subiecte si probleme rezolvate pentru clasele 5-6” este o culegere digitala de matematica venind atat în sprijinul elevului de clasa a V-a, care incepe un nou ciclu de învățământ, cat și în sprijinul elevului care parcurge clasa a VI-a, pentru pregătirea testării naționale de la finalul anului școlar. Ea se adauga celorlalte culegeri digitale de subiecte si probleme rezolvate existente in “Libraria digitala“. O puteti comanda direct cu un click pe Culegere pentru clasele 5-6.

Pentru o parcurgere mai ușoară, culegerea conține 5 capitole, astfel încât un elev de clasa a V-a poate accesa capitolele 1, 2 și 4, iar un elev de clasa a VI-a, capitolele 1, 2, 3, 4 și 5. Primele patru capitole (fiecare in doua variante de continut –  „text” si „video”) conțin noțiuni teoretice și aplicații cu numere naturale, numere raționale, numere întregi și elemente de geometrie. Ultimul capitol conține rezolvări ale subiectelor de evaluare națională clasa a VI-a la exercițiile de matematică și fizică.

Culegere digitala de matematica pentru clasele 5-6

Aceasta culegere digitala de matematica este structurata pe capitole. Fiecare capitol este separat pe lecții. Lectiile au doua tipuri de continut: text si video. Lectiile de tip text contin  un document cu noțiuni teoretice (în format pdf)  urmat de două documente cu aplicații rezolvate (in format PDF). Lectiile de tip video isi propun explicarea de catre profesor a notiunilor teoretice ce fac obiectul lectiei. Formatul este video, .mp4, rezolutia este HD.

Culegerea poate fi parcursă atât de elevii care au dificultăți de învățare, dar și de cei care doresc să aprofundeze materia predată la școală, prin parcurgerea aplicațiilor de la fiecare lecție și verificarea înțelegerii noțiunilor teoretice. Se recomadă parcurgerea culegerii în ordinea părților, a lecțiilor și a aplicațiilor. Culegerea conține 200 de documente pdf și 60 de videoclipuri.

Continutul poate fi descarcat imediat. Deasemenea, continutul este compatibil cu orice dispozitiv din gama PC, laptop, tableta sau smartphone, utilizand Windows, Android sau iOS. Licenta de utilizare este pe timp nelimitat, pe oricate dispozitive apartinand elevului. Astfel, acesta se poate pregati indiferent de locul unde se afla, utilizand dispozitivul disponibil in acel moment. Este permis transferul de pe un dispozitiv pe altul.