Culegere digitala pentru clasele 3-4

Elevii claselor 3-4 au la dispozitie, incepand cu data de 10 august 2021, o noua culegere digitala de probleme si subiecte rezolvate dedicata lor. Este a patra culegere digitala care se alatura celor pentru clasele 4-5, 5-8 si Evaluare nationala, realizate de catre noi

Culegere digitala de matematica pentru clasele 3-4


Am pastrat pentru dvs. elementele de structura care au intrunit aprobarea unanima: continut memorat in cloud, descarcare imediata, fisiere multimedia vizionabile pe PC, laptop, tableta si smartphone, licenta perpetua, transfer permis intre diferite dispozitive, posibilitate memorare pe stick.

Continutul a fost impartit in mai multe domenii de interes, esentiale pentru studiul matematicii in clasele 3-4. Pe langa capitolele clasice (ordinea operatiilor, metoda grafica, metoda figurativa, metoda falsei ipoteze etc) am adaugat capitole noi: determinarea cifrelor unui numar natural, formula lui Gauss, probleme de transfer, probleme de varsta, probleme de logica, probleme de geometrie etc).


Acest lucru recomanda utilizarea culegerii si de catre elevii implicati in activitati de performanta, olimpiade si concursuri.

In total sunt 21 de capitole, in fiecare capitol fiind incluse trei videoclipuri ce pot fi vizionate separat: prezentare teoretica, o problema tip rezolvata si comentata, a aplicatie suplimentara incluzand unul sau mai multe exercitii.

Ca o noutate absoluta, fiecare din cele 21 de capitole (subiecte) ale culegerii pentru clasele 2-4 include (pe langa exercitii rezolvate) si un scurt videoclip de prezentare si explicare a principalelor notiuni de teorie tratate la subiectul respectiv.

Tot ca o noutate absoluta, pe langa videoclipurila in care profesorul explica cum se rezolva exercitiile respective, am inclus si PDF-urile aferente. Acestea pot fi imprimate si pastrate intr-o mapa speciala, mereu la dispozitia elevului.

Continutul este absolut nou, adaugandu-se celui continut in Culegerea digitala pentru clasele 4-5.

Costul culegerii este de 39 lei. Nu se plateste in avans, plata facandu-se doar dupa descarcarea si vizualizarea continutului. Pentru comenzi si descarcare faceti un click pe Libraria digitala.

Informatii suplimentare si comenzi la office.digital.training@gmail.com sau tel. 0723 561 112.

Va multumim !