Culegere digitala pentru clasele 4-5

Am realizat pentru dvs. o culegere digitala de subiecte si probleme de matematica, ce isi propune sa acopere cu material de studiu suplimentar zona de trecere de la invatamantul primar la cel gimnazial. O puteti comanda cu un click pe culegere digitala pentru clasele 4-5 .

Culegere digitala de matematica pentru clasele 4-5

Elevii din clasa a 4-a beneficiaza de o recapitulare generala a cunostintelor necesare pentru rezolvarea problemelor tipice de matematica din invatamantul primar, concomitent cu profilarea viitoarei activitati din clasa a 5-a.

Acest lucru este deosebit de util celor care se gandesc la admiterea intr-o clasa a 5-a speciala dintr-un liceu sau colegiu de renume sau celor implicati in activitatea de performanta incepand chiar cu clasa a 3-a

Continutul (circa 100 de elemente distincte), fara a epuiza programa scolara, include atat prezentari de subiecte teoretice (in format video) cat si probleme specifice rezolvate si explicate in detaliu (in format video si grafic). Sunt incluse si elemente de teorie sau probleme ce sunt studiate in cercurile de performanta, in afara programei uzuale.

Aceasta culegere digitala de matematica este extrem de utila in actuala perioada, cand elevii trebuie sa se concentreze pe studiul online fara a mai beneficia de explicatiile uzuale oferite la clasa. Deasemenea, ea este foarte utila si parintilor care trebuie sa ajute elevii claselor mici in rezolvarea temelor. Aceasta deoarece contine multe subiecte explicate in detaliu si intr-un limbaj accesibil.

Formatul culegerii este digital, multimedia. Imediat dupa comanda ea poate fi descarcata si vizualizata pe calculator, laptop, tableta sau smartphone.

Pentru elevii care doresc si o recapitulare a cunostintelor specifice de matematica predate la clase mai mici, recomandam si culegerea de matematica pentru clasele 3-4.

Alte culegeri digitale de matematica gasiti cu un click pe culegeri digitale de matematica .

Pentru cursuri de matematica. click “Pregatire online clasele 5-8“.

Succes !