Culegeri digitale de matematica

Aceste culegeri digitale de matematica se prezinta sub forma unor colectii complexe de material audio/video (videoclipuri ), audio (inregistrari sonore), grafic (imagini, documente scanate) si text (documente in format PDF). O culegere digitala de matematica poate avea continut din una sau mai multe dintre categoriile enumerate. Structura si continutul exact sunt publice. Elevul poate sti astfel daca culegerea respectiva se potriveste cu cerinta personala de pregatire.

Culegerile sunt memorate in cloud. Descarcarea se poate face imediat. Plata nu se face decat dupa descarcarea si testarea cu succes a continutului.

Pentru detalii (catalog, continut) , inclusiv intrarea in posesia acestor culegeri digitale de matematica, scrieti la office.digital.training@gmail.com sau apelati 0723 561 112.

In afara acestor culegeri, elevul poate apela oricand la biblioteca noastra didactica, atat in ceea ce priveste continutul gratuit cat si continutul premium.

Avantajele culegerilor digitale de matematica:

Primul avantaj tine de varietatea si accesibilitatea dispozitivelor utilizate de cursanti. Ei pot utiliza calculatoare clasice, laptopuri, tablete sau smartphones. Pot atasa cu usurinta un televizor LCD de medii sau mari dimensiuni la dispozitiv, permitand intregii familii sa urmareasca materialul. Culegerea poate fi descarcata imediat si stocata pe HDD, SSD, CD / DVD, stick sau card de memorie. Poate fi utilizata si direct din cloud, fara a mai necesita descarcarea..

Al doilea avantaj tine de mobilitatea oferita cursantului. Acesta poate accesa continutul oricand si de oriunde, inclusiv in timpul unor calatorii sau concedii de lunga durata.

Al treilea avantaj este legat de varietatea si elasticitatea materialului didactic, superioare pregatirii traditionale.