Culegeri digitale de matematica

Aceste culegeri digitale de matematica se prezinta sub forma unor colectii complexe de material audio/video (videoclipuri ), audio (inregistrari sonore), grafic (imagini, documente scanate) si text (documente in format PDF). O culegere digitala de matematica poate avea continut din una sau mai multe dintre categoriile enumerate. Structura si continutul exact sunt publice. Elevul poate sti astfel daca culegerea respectiva se potriveste cu cerinta personala de pregatire.

Toate culegerile sunt memorate in cloud. Daca doriti sa comandati una sau mai multe culegeri faceti un click pe Libraria digitala. Plata nu se face decat dupa descarcarea si testarea cu succes a continutului.

Va oferim cinci culegeri digitale de matematica, actualizate si disponibile la data de 1 oct 2021:

Culegere de matematica pentru clasele 3-4Culegere digitala de matematica pentru clasele 4-5

Culegere de matematica pentru clasele 4-5
Culegere digitala de matematica pentru clasele 5-8

Culegere de matematica pentru clasele 5-8Culegere digitala de matematica pentru Simulare si Evaluare nationala

Culegere de matematica pentru Simulare si Evaluare nationala

Culegere de matematica pentru clasa a 9-a

Pentru intrarea in posesia oricarei culegeri digitale de matematica, scrieti la office.digital.training@gmail.com sau apelati 0723 561 112.

Avantajele culegerilor digitale de matematica:

Primul avantaj tine de varietatea si accesibilitatea dispozitivelor utilizate de elevi. Ei pot utiliza calculatoare clasice, laptopuri, tablete sau smartphones. Pot atasa cu usurinta un televizor LCD de medii sau mari dimensiuni la dispozitiv, permitand intregii familii sa urmareasca materialul. Culegerea poate fi descarcata imediat si stocata pe HDD, SSD, CD / DVD, stick sau card de memorie. Poate fi utilizata si direct din cloud, fara a mai necesita descarcarea..

Al doilea avantaj tine de mobilitatea oferita elevilor. Orice persoana poate accesa continutul oricand si de oriunde, inclusiv in timpul unor calatorii sau concedii de lunga durata.

Al treilea avantaj este legat de varietatea si elasticitatea materialului didactic, superioare pregatirii traditionale.

In afara acestor culegeri, elevii pot apela oricand la biblioteca noastra didactica, atat in ceea ce priveste continutul gratuit pentru clasele 1-8 cat si continutul premium.