Cursuri de matematica

Aceste cursuri de matematica se desfasoara online. Exista doua categorii de cursuri online:

Prima categorie este reprezentata de cursuri organizate punctual, cu un anumit scop, pe durata limitata. Un exemplu de astfel de cursuri sunt cele organizate in perioada febr – mai 2023 pentru pregatirea la Evaluarea nationala 2023, matematica, clasele a VI-a si a VIII-a.

Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VI-a
Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a

A doua categorie este reprezentata de cursuri de pregatire de lunga durata, care se intind pe durata intregului an scolar, organizate la nivelul fiecarei clase. Un exemplu de astfel de cursuri se regasete in activitatea de pregatire la matematica desfasurata in perioada iulie 2023 – iunie 2024.

Grupe de pregatire la matematica, iulie 2023 – iunie 2024
Grupe de pregatire la matematica, iulie 2023 – iunie 2024

Cursurile la distanta (online) necesita inregistrarea prealabila a participantilor care primesc la inscriere un cod specific de acces. Acest cod este le este comunicat din timp. Se pot face inscrieri si dupa inceperea cursului.

In cazul in care participantul (elevul) doreste o forma de pregatire exclusiv pentru el si care sa beneficieze de flexibilitate maxima – sub aspectul tematicii sau calendarului de desfasurare – atunci el poate recurge cu succes la consultatiile online.

Diferenta dintre sistemul de cursuri de matematica si seminariile sau conferintele online este data de pozitia participantului.

In primul caz, toti participantii au o pozitie activa, pot interveni pe parcurs. Participantii pot decide chiar unele modificari ale tematicii; pot discuta intre ei.  Instructorul mediaza, asigura suportul tehnic si intervine doar cand este necesar.

In al doilea caz participantii asista de la distanta  impreuna cu alti participanti. Ei pot interveni doar prin mesaje text si nu pot influenta major tematica sau desfasurarea conferintei.

Pentru mai multe informatii privind suportul tehnic faceti un click pe “Conectarea online – dispozitive si software necesar“.