Cursuri de matematica

Aceste cursuri de matematica se desfasoara online, sub forma de seminarii sau transmisii live. Un exemplu de astfel de cursuri sunt cele organizate in perioada febr – mai 2023 pentru pregatirea la Evaluarea nationala 2023, matematica, clasele a VI-a si a VIII-a.

Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VI-a
Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a

La cursuri se pot inscrie unul sau mai multi participanti. Subiectul este comun tuturor. Graficul si programa cursurilor (clasice sau online) este anuntat din timp pe site (pagina “Noutati“) si pe Facebook .

Cursurile la distanta (online) necesita inregistrarea prealabila a participantilor care primesc la inscriere un cod specific de acces. Acest cod este le este comunicat din timp. Se pot face inscrieri si dupa inceperea cursului.

 Participantii pot adresa intrebari, pot face comentarii si sugestii. Participantii pot opta ulterior si pentru alte forme de pregatire.

In cazul in care participantul (elevul) doreste o forma de pregatire exclusiv pentru el si care sa beneficieze de flexibilitate maxima – sub aspectul tematicii sau calendarului de desfasurare – atunci el poate recurge cu succes la consultatiile online.

Diferenta dintre sistemul de cursuri de matematica online si seminariile sau conferintele online este data de pozitia participantului.

In primul caz, toti participantii au o pozitie activa, pot interveni pe parcurs. Participantii pot decide chiar unele modificari ale tematicii; pot discuta intre ei.  Instructorul mediaza, asigura suportul tehnic si intervine doar cand este necesar;

In al doilea caz participantii asista de la distanta  impreuna cu alti participanti. Ei pot interveni doar prin mesaje text si nu pot influenta major tematica sau desfasurarea conferintei. Aceasta forma de instruire este caracteristica pentru pregatirea unor examene sau concursuri;

Pentru mai multe informatii privind suportul tehnic faceti un click pe “Conectarea online – dispozitive si software necesar“.