Despre noi

Firma B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L”, creata in anul 2018,  este orientata spre aplicarea de tehnologii educationale avansate. Acestea sunt aplicate la doua mari domenii: informatica / calculatoare si matematica. Un loc special este ocupat de invatamantul interactiv si la distanta (online). B&B organizeaza cursuri pentru incepatori si avansati, firme si institutii. Cursurile sunt organizate atat in regim clasic (la sala) cat si online (orice distanta).

Existenta unei comunitati de peste 20.000 de persoane create in jurul activitatilor organizate de firma, constituie inca o dovada a seriozitatii si calitatii serviciilor.

Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea la distanta (online) sunt reunite intr-o solutie moderna si originala.

B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L ” este condusa de Mircea Barbulescu. Acesta este absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, Bucuresti. Bursier ONU / UNCTAD, specialist in baze de date si comunicatii. A urmat multiple stagii de pregatire in strainatate la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc. In cadrul firmei coordoneaza activitatile de instruire in domeniile informatica, calculatoare si programare.

Radu Barbulescu este absolvent al Fac. de Automatica si Calculatoare, din cadrul Institutului Politehnic   Bucuresti. Una din preocuparile sale de baza este matematica. Are o biblioteca de mii de volume de profil. Se ocupa personal de toate activitatile de pregatire clasica si online din domeniul matematicii.