Despre noi

Firma B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L”, operationala din anul 2019,  este orientata spre aplicarea de tehnologii educationale avansate. Acestea sunt aplicate la doua mari domenii: informatica / calculatoare si matematica. Un loc special este ocupat de invatamantul interactiv si la distanta (online). Incepand cu anul 2020, activitatea de pregatire la matematica include grupe speciale pentru clasele 4-8 precum si editarea de culegeri digitale de probleme explicate si rezolvate.

Existenta unei comunitati de peste 60.000 de persoane create in jurul activitatilor organizate de firma, constituie inca o dovada a seriozitatii si calitatii serviciilor.

Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea la distanta (online) sunt reunite intr-o solutie moderna si originala.

B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L ” este condusa de Mircea Barbulescu. Acesta este absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, Bucuresti. Bursier ONU / UNCTAD, specialist in baze de date si comunicatii. A urmat multiple stagii de pregatire in strainatate la firme ca Hewlett-Packard, NCR, Olivetti, RC Computer etc.