Detalii acces continut premium

Grupe speciale

Grupele speciale au fost introduse in luna mai 2020, ca o forma de consolidare a pregatirii scolare si de suplimentare a acestei pregatiri in domeniul matematicii. Fata de grupurile obisnuite, grupele speciale ofera asistenta personala celor inscrisi, seminarii online, verificari periodice. Marele avantaj este dat de orientarea pe clase (in locul celei pe grupe de clase), fapt care permite adresarea cu mai multa precizie si cresterea eficientei intregului proces de pregatire. Un alt avantaj se refera la comunicarea directa (mail sau telefon) cu elevii care pot solicita sprijin in orice moment. Este de mentionat si faptul ca membrii grupelor speciale au acces permanent la un spatiu virtual privat, continand toate problemele rezolvate, atat in format video cat si in format printabil.

Grupele speciale lucreaza cu un numar mult mai mic de elevi (de regula 30-60, a se compara cu cei circa 10.000 de membri ai grupului pentru clasele 5-8).  Participarea este contra cost, sub forma unei plati trimestriale. Exista o luna de gratuitate inclusa la inceputul perioadei (pentru testarea tuturor facilitatilor). Grupele speciale au fost create pentru clasele 4,5 si 8. Admiterea de noi membri se face adresand solicitarea prin mail la adresa office.digital.training@gmail.com

Grupa speciala clasa a 4 – a

https://www.facebook.com/groups/576271633065905/

Grupa speciala clasa a 5 – a

https://www.facebook.com/groups/218398149274546/

Grupa speciala  clasa a 8 – a

https://www.facebook.com/groups/1218763751796793/

Continutul premium din spatiul virtual, pus la dispozitie in cadrul grupelor speciale, il veti putea utiliza atat dvs cat si membrii familiei dvs, pe termen nelimitat. Pentru conditiile generale de licenta faceti un click aici.