Pregatire premium la matematica

Conceptul de “pregatire premium la matematica” este strans legat de “grupele speciale”.

Grupele speciale

Grupele speciale, care ofera pregatire premium la matematica, au fost introduse in luna mai 2020. De atunci si pana in prezent, 2024, au cunoscut numeroase transformari. Ele sunt vazute ca o forma de consolidare a pregatirii scolare si de suplimentare a acestei pregatiri in domeniul matematicii. Fata de grupurile obisnuite, grupele speciale ofera si lectii inregistrate sau live, asistenta personala, seminarii online, verificari periodice. Pentru participarea la activitatile grupei se achita o taxa.

Marele avantaj este dat de faptul ca membrii unei grupe speciale sunt elevi la nivelul unei singure clase si nu ai unui grup de clase, ca la paginile sau grupurile Facebook. Acest fapt permite adresarea cu mai multa precizie si cresterea eficientei intregului proces de pregatire.

Un alt avantaj se refera la comunicarea directa (mail sau telefon) cu elevii care pot solicita sprijin in orice moment. Este de mentionat si faptul ca membrii grupelor speciale au acces permanent la un spatiu virtual privat, continand toate problemele rezolvate pe grup, atat in format video cat si in format printabil.

Exista grupe speciale cu activitate permanenta (pentru fiecare clasa) si grupe speciale create ad-hoc (de exemplu pentru Evaluarea nationala).

Admiterea de noi membri se face la inceput si pe parcurs.

Continutul din spatiul virtual, pus la dispozitie in cadrul grupelor speciale, poate fi descarcat si utilizat de elevii din grupe pe termen nelimitat. Pentru conditiile generale de licenta faceti un click aici.