Pregatire premium la matematica

Conceptul de “pregatire premium la matematica” este strans legat de “grupele speciale”.

Grupele speciale

Grupele speciale, care ofera pregatire premium la matematica, au fost introduse in luna mai 2020. Ele sunt vazute ca o forma de consolidare a pregatirii scolare si de suplimentare a acestei pregatiri in domeniul matematicii. Fata de grupurile obisnuite, grupele speciale ofera si asistenta personala celor inscrisi, seminarii online, verificari periodice.

Marele avantaj este dat de faptul ca membrii unei grupe speciale sunt elevi la nivelul unei singure clase si nu ai unui grup de clase, ca la paginile sau grupurile Facebook. Acest fapt permite adresarea cu mai multa precizie si cresterea eficientei intregului proces de pregatire.

Un alt avantaj se refera la comunicarea directa (mail sau telefon) cu elevii care pot solicita sprijin in orice moment. Este de mentionat si faptul ca membrii grupelor speciale au acces permanent la un spatiu virtual privat (“continut premium”), continand toate problemele rezolvate, atat in format video cat si in format printabil.

Grupele speciale lucreaza cu un numar mult mai mic de elevi (de regula 10-20, a se compara cu cei circa 10.000 de membri ai grupului pentru clasele 5-8).  Participarea este contra cost, sub forma unei plati trimestriale. Exista si o perioada de gratuitate (pentru testarea tuturor facilitatilor). Grupele speciale au fost create pentru clasa a 4-a si pentru clasele 5, 6, 7 si 8 .

Inscrierea de noi membri se face in perioada aprile- mai pentru anul scolar ce va incepe la 15 sept. De exemplu, un elev care termina clasa a 6-a in luna iunie 2021 se poate inscrie in grupa speciala pentru clasa a 7-a, anul scolar 2021-2022. Fiecare grupa speciala isi incepe activitatea la data de 15 iunie, odata cu inceputul vacantei de vara. Pe parcursul acesteia, elevii inscrisi isi consolideaza cunostintele din clasa absolvita. Elevii care nu au nevoie de aceasta consolidare, pot incepe activitatea la grupa la 15 sept.

Admiterea de noi membri se face adresand solicitarea prin mail la adresa office.digital.training@gmail.com

Continutul premium din spatiul virtual, pus la dispozitie in cadrul grupelor speciale, poate fi descarcat si utilizat de elevii din grupe pe termen nelimitat. Pentru conditiile generale de licenta faceti un click aici.

Continutul premium poate fi pus si la dispozitia altor elevi decat cei din grupele speciale, in anumite conditii. Solicitarea se face prin mail, la adresa de mai sus.