Noutati

Biblioteca digitala si-a marit continutul. Avem acum disponibile sase culegeri digitale de matematica:

Clasele 2-3

Clasele 3-4

Clasele 4-5

Clasele 5-8

Evaluare nationala

Clasa a 9-a

 

15 august 2020

Am mai infiintat o grupa speciala, pentru clasa a 4-a.


15 iunie 2020

Am infiintat doua grupe speciale (pentru clasele 5 si 8), cu elevi atent selectionati, indiferent de localitatea de domiciliu, si care sa beneficieze de o atentie crescuta in ceea ce priveste pregatirea la matematica. Am ales aceste trei clase deoarece le consideram mai vulnerabile (trecerea de la invatamantul primar la cel gimnazial, Examenul de Evaluare nationala etc.)

Grupele speciale au fost introduse  ca o forma de consolidare a pregatirii scolare si de suplimentare a acestei pregatiri in domeniul matematicii. Fata de grupurile obisnuite organizate de noi, grupele speciale ofera asistenta personala celor inscrisi, seminarii online, verificari periodice. Marele avantaj este dat de orientarea pe clase (in locul celei pe grupe de clase), fapt care permite adresarea cu mai multa precizie si cresterea eficientei intregului proces de pregatire. Un alt avantaj se refera la comunicarea directa (mail sau telefon) cu elevii care pot solicita sprijin in orice moment. Grupele speciale lucreaza cu un numar mult mai mic de elevi (de regula 30-60, a se compara cu cei circa 10.000 de membri ai grupului pentru clasele 5-8).  Participarea este contra cost, sub forma unei plati trimestriale. Exista o luna de gratuitate inclusa la inceputul perioadei (pentru testarea tuturor facilitatilor).  

Intentionam sa ajutam astfel la recuperarea golurilor de pregatire si la depasirea greutatilor ce se profileaza.

Acesti elevi vor beneficia atat de servicii gratuite cat si de servicii contra cost.

Pentru o pregatire optima, inscrierea este bine sa fie facuta inainte de 15 septembrie 2020.

Cei interesati ne pot scrie si solicita informatii suplimentare la adresa de mail: office.digital.training@gmail.com

Va multumim !

————————————————————————————————————–

Dragi prieteni,

Traversam vremuri dificile. “B&B Advanced Education Technology SRL” este alaturi de toti elevii, parintii si cadrele didactice afectate. Sprijinul nostru este total. Am trecut toate activitatile noastre pe online. In acest mediu vom promova material educational si vom organiza sedinte de pregatire, conferinte si consultatii.

La inceputul lunii am pus in vanzare (cu descarcare directa – din cloud – pe calculatoarele de acasa, fara pericol de expunere pentru elevi) prima culegere digitala pentru Clasa a 8-a.

Am pus la dispozitia elevilor din clasele 5-8 , cu titlu gratuit, un canal YouTube  cu peste 100  de cursuri.

Pe 9 martie am anuntat desfasurarea unor sedinte de pregatire gratuita, care au si avut loc pe 14 si 15 martie 2020. 

Ne puteti contacta oricand pentru informatii suplimentare pe adresa de email: office.digital.training@gmail.com.

Tineti aproape si multa sanatate !

——————————————————————————————————–

Din 25 ianuarie 2020 aveti acces liber la noul nostru canal de Youtube. Pentru acces faceti un click aici.

——————————————————————————————————–

Din 20 ianuarie 2020 aveti acces liber la noua noastra pagina de Facebook, destinata claselor 1-4. Pentru acces faceti un click aici.

———————————————————————————————————

Matematica reprezinta o problema pentru multi elevi si … parinti. Este bine ca la nevoie sa poti suna un prieten de la care sa obtii un ajutor pretios pentru tema de maine, pentru o lucrare de control, pentru o teza dificila, pentru un concurs important sau examen. Este si mai bine atunci cand nu conteaza nivelul, gradul de dificultate sau distanta.

Pentru cei care au nevoie doar de consultatii punctuale, va oferim sistemul consultatiilor online la distanta. Indiferent de scoala unde invatati, de adresa dvs, de locul unde va aflati in momentul apelarii, puteti intra in legatura directa cu noi.

Ne puteti trimite problemele sau exercitiile dificile sau puncta elementele de teorie ce va intereseaza si solicita explicatii. Metoda noastra este si un auxiliar exceptional pentru parinti, mai ales pentru cei ocupati sau care sunt realmente depasiti de materia din ce in ce mai dificila, chiar si la clasele mai mici.