Noutati

Evaluare nationala 2024, matematica, clasa a VIII-a – grupa speciala de pregatire

In perioada 15 ian – 30 iunie 2024 , isi desfasoara activitatea grupa speciala de pregatire la matematica pentru clasa a VIII-a si examenul de Evaluare nationala, disciplina matematica, 2024.

Continutul lectiilor este in stransa legatura cu programa si calendarul didactic, permitand o pregatire sincronizata cu exigentele scolare. In cadrul grupei va fi acordat spatiu din ce in ce mai mare pregatirii specifice pentru Evaluarea nationala, ultimile doua luni fiind dedicate in totalitate acestui subiect.  

Lectiile sunt saptamanale, dureaza 45-50 de minute, rezolvarea subiectelor si problemelor beneficiaza de inregistrare video si se ofera impreuna cu transcrierea PDF. Lectiile transcrise sunt disponibile in doua variante: cu subiectele rezolvate si fara rezolvare

Astfel, parintii pot oferi mai intati subiectele nerezolvate, pot lasa elevul sa incerce rezolvarea proprie si apoi sa-I puna la dispozitie pentru verificare rezolvarea scrisa si toata lectia cu explicatii video.

In plus, pe durata participarii la grupa, elevii beneficiaza de acces gratuit la rezolvarea integrala (explicatii video de catre profesor) a subiectelor date la Evaluarea nationala, matematica, in intreaga perioada 2015-2023.

Ce au la dispozitie elevii inscrisi in grupa:

 • Acces la o lectie saptamanala de 45-50 de minute, inregistrare video
 • Acces la transcrierea lectiei, in format text PDF
 • Acces la un set suplimentar de probleme explicate si rezolvate din tematica Evaluare nationala  
 • Posibilitatea postarilor proprii in conformitate cu politica grupului
 • Comentarii la postarile membrilor
 • Posibilitatea solicitarii de sprijin pe grup
 • Asistenta la rezolvarea unor probleme postate mai dificile (numar rezonabil)
 • Acces la discutii online (cu posibilitatea adresarii de intrebari)
 • Corespondenta directa prin e-mail sau telefon cu administratorii grupului
 • Acces permanent  la Biblioteca virtuala, continand arhiva tuturor lectiilor desfasurate

Este al patrulea an in care grupa functioneaza in acest mod, exista experienta si rezultate bune.

 1. Inscrierea in grup se poate face oricand. Primul pas il reprezinta solicitarea de participare, cu un click pe https://www.facebook.com/groups/254817303853068  

Raspundeti corect si complet la cele trei intrebari, in special specificati corect adresa dvs. de email (pe aceasta adresa veti primi toate materialele pentru inscriere si ulterior veti regasi toate comunicarile specifice, inclusiv de plata)

Al doilea pas este completarea Fisei de inscriere transmisa de catre noi prin email, la adresa comunicata de catre dvs., ce va fi semnata obligatoriu de catre unul dintre parinti. Documentul completat se trimite pe adresa de e-mail office.digital.training@gmail.com .  

In cazul in care parintele nu detine cunostintele tehnice sau echipamentul necesar, poate transcrie informatiile din Fisa de inscriere intr-un email obisnuit si le poate transmite pe adresa de mai sus.

Exista si posibilitatea inscrierii direct prin telefon (0723 561 112), sub rezerva primirii ulterioare a Fisei de inscriere.

Odata cu primirea Fisei de inscriere de catre dvs, primiti si prevederile GDPR aferente (acceptul lor este specificat in Fisa de inscriere). Remiterea Fisei de inscriere, completata, catre noi, semnifica si acceptarea conditiilor GDPR de catre dvs. Locurile sunt limitate, inscrierile se fac in ordinea sosirii Fiselor de inscriere.  

Trei culegeri digitale noi, Christmas Edition, oferta speciala, disponibile in perioada 12 dec 2023 – 10 ian 2024

Culegere digitala de matematica pentru clasele II-IV, Christmas Edition

Culegere digitala de matematica pentru clasele V-VIII Christmas Edition

Culegere digitala de matematica pentru clasa a VIII-a si Evaluare nationala, Christmas Edition

 

 A fost realizat si este disponibil “Catalogul culegerilor digitale de matematica”, pentru toate clasele. Catalogul contine toate informatiile necesare, actualizate la data de 1 ian 2024. 

Multumim !