Noutati

O NOUA LIBRARIE DIGITALA: Incepand cu 15 februarie 2023, puteti accesa noua noastra librarie digitala cu un click pe https://librariadigitala.gumroad.com/ . Puteti comanda si descarca imediat noile noastre culegeri digitale de matematica pentru clasele 1-4 si 5-8. Puteti plati cu cardul, OP sau prin depunere de numerar. Va asteptam !

GRUPE SPECIALE DE PREGATIRE PENTRU EVALUAREA NATIONALA, CLASELE 6 si 8:

Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VI-a
Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a

Joi, 25 mai 2023, va avea loc Evaluarea nationala pentru clasa a VI-a, proba de matematica si stiinte ale naturii. In sprijinul elevilor care participa la acest examen, am constituit o grupa speciala de pregatire la matematica. Se poate inscrie orice elev, din orice localitate,  care frecventeaza in acest an scolar cursurile  clasei a VI-a.

Evaluarea pentru clasa a VI-a este ceva diferit de Evaluarea data de elevii clasei a VIII-a. Testele de “Evaluare nationala clasa 6” conțin întrebări din disciplinele: matematică, biologie și fizică. Aceste teste sunt considerate probe interdisciplinare cu denumirea “Matematică și științele naturii”. Formatul este complex, include elemente narative, ilustratii, grafice, diagrame. Un elev care se asteapta la simple rezolvari de probleme va fi surprins si va intampina dificultati.

Grupa lucreaza efectiv pe Testele date la Evaluarea nationala clasa a VI-a de la inceput (2014) si pana la ultima testare (2022). Elevii se obisnuiesc astfel cu formatul, invata tehnicile adecvate de abordare si rezolvare. Aceasta, bineinteles, pe langa cunostinte consolidate de matematica.

Grupa a inceput sa functioneze din 11 februarie. In afara de matematica, vom consolida si cunostintele cerute de fizica.  Activitatea va fi online. In fiecare saptamana (sambata sau duminica d.a) va avea loc o transmisie de o ora. Subiectele si problemele explicate si rezolvate vor fi dintre cele date la testarile  precedente sau dintre cele care au sanse foarte mari sa fie date anul acesta. Sesiunile live inregistrate si materialele scrise rezultate vor fi puse cu statut permanent la dispozitia participantilor. Astfel, elevii care nu pot participa la o transmisie, nu pierd nimic, putand sa o urmareasca inregistrata. Cei care doresc, pot apela si la culegerile noastre digitale de matematica din Libraria digitala, in special la Culegerea pentru clasele V-VI  si Evaluare nationala  https://libraria-digitala.myshopify.com/products/culegere-digitala-de-matematica-pentru-clasele-5-6

Predarea va fi asigurata de catre dna. prof. Adriana Mocanu – dubla specializare:matematica si fizica – autoare a mai multor culegeri din Libraria digitala https://libraria-digitala.myshopify.com/ .  Se va percepe un cost de 30 lei / sedinta.  Plata se va face lunar, pentru luna in curs. Un participant se poate retrage din grupa oricand doreste.

Va rugam sa adresati cererile de inscriere specificand numele elevului, clasa, numele parintelui si un telefon de contact EXCLUSIV prin email la office.digital.training@gmail.com sau tel. 0723 561 112. Veti primi informatii suplimentare si procedura de urmat.

Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a
Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a

Sambata, 11 februarie 2023, si-a inceput activitatea grupa speciala, dedicata Examenului de Evaluare nationala clasa a VIII-a, disciplina matematica, sesiunea 2023. Participantii sunt elevi din clasele 7-8, care (important !) detin cunostintele de baza necesare promovarii examenului, dar doresc un rezultat mai bun. Cu alte cuvinte, doresc sa rezolve corect cel putin Subiectul II, sperand la o rezolvare (partiala sau totala) si a Subiectului III. Cu alte cuvinte, am format o grupa nu de initiere, ci de aprofundare a continutului subiectelor specifice de examen. Scopul principal este obisnuirea elevilor cu un anumit tip de probleme de examen si cu modalitatile corecte de rezolvare.

In fiecare saptamana (sambata sau duminica d.a) are loc o transmisie live de o ora. Subiectele si problemele explicate si rezolvate vor fi dintre cele date la examenele precedente sau dintre cele care au sanse foarte mari sa fie date anul acesta. Sesiunile live inregistrate si materialele scrise rezultate sunt puse cu statut permanent la dispozitia participantilor. Astfel, elevii care nu pot participa la o transmisie, nu pierd nimic, putand sa o urmareasca inregistrata. Cei care doresc, pot apela si la culegerile noastre digitale de matematica din Libraria digitala, in special la setul de culegeri pentru Clasa a 8-a si evaluare nationala https://libraria-digitala.myshopify.com/products/matematica-cl-8-si-evaluare-nationala-extended-edition

Predarea este asigurata de catre dna. prof. Adriana Mocanu (autoare a mai multor culegeri din Libraria digitala https://libraria-digitala.myshopify.com/ si transmisii live sau inregistrate pe grupul “Matematica Premium”). Se percepe un cost de 30 lei / sedinta.  Plata se face in transe de catre 4 sedinte accesand https://libraria-digitala.myshopify.com/products/cursuri-online-si-transmisii-live-4-ore-incluse .  Cand achizitionati un set de 4 sedinte, primiti gratuit la download un set de 12 lectii recapitulative, in format audio/video.  Primul set de 4 sedinte il veti achizitiona inaintea participarii la prima sedinta, urmatorul inaintea sedintei nr 5 s.a.m.d Un participant se poate retrage din grupa oricand doreste.

Va rugam sa adresati cererile de inscriere specificand numele elevului, clasa, numele parintelui si un telefon de contact EXCLUSIV prin email la office.digital.training@gmail.com sau tel. 0723 561 112. Veti primi informatii suplimentare si procedura de urmat.

Trei culegeri digitale noi, Christmas Edition, oferta speciala, disponibile in perioada 12 dec 2022 – 10 ian 2023

Culegere digitala de matematica pentru clasele II-IV, Christmas Edition

Culegere digitala de matematica pentru clasele V-VIII Christmas Edition

Culegere digitala de matematica pentru clasa a VIII-a si Evaluare nationala, Christmas Edition

 

 A fost realizat si este disponibil “Catalogul culegerilor digitale de matematica”, pentru toate clasele. Catalogul contine toate informatiile necesare, actualizate la data de 10 aug 2022. 

Incepand cu data de 1 octombrie 2022, am deschis a doua Librarie digitala, cu lectii video de matematica pentru clasele 3-4, 4-5, 5-6, 7-8 si 9. O puteti accesa cu un click pe https://librariadigitala.gumroad.com/

Multumim !