Noutati

Evaluare initiala clasele 5, 6, 7 si 8 – Recapitulare – Un nou nou set de culegeri digitale

la inceput de an scolar, inainte de asimilarea de noi cunostinte, este foarte utila trecerea in revista si recapitularea celor deja existente. Aceasta, din doua motive: evaluarea oficiala initiala care va avea loc in luna septembrie (pentru toate clasele 5-8) si pregatirea unei baze de cunostinte temeinice pentru anul scolar 2023-2024.

Am raspuns la aceste cerinte, cu un set complet nou (si credem noi de exceptie) de patru culegeri digitale, fiecare avand acelasi subiect – “Matematica Live – Recapitulare inițiala” – , cate una pentru fiecare clasa de gimnaziu.

Informatii detaliate si / sau comenzi cu un click pe:

Clasa 5

Matematica Live – Recapitulare initiala pentru clasa a 5-a

Clasa 6

Matematica Live – Recapitulare initiala pentru clasa a 6-a

Clasa 7

Matematica Live – Recapitulare initiala pentru clasa a 7-a

Clasa 8

Matematica Live – Recapitulare initiala pentru clasa a 8-a


Pretul unei culegeri digitale este de 39 lei.

O culegere digitala “Matematica Live – Recapitulare inițiala clasa a …” face parte dintr-o noua serie de produse digitale (Matematica Live), destinate pregătirii generale a elevilor. Se prezinta sub forma a opt lecții, transmise live de către profesor in cadrul unei grupe speciale de pregătire la matematica pentru clasa a V-a si inregistrate pentru dvs.

Fiecare lecție este împărțita in doua parți (înregistrări video, cu durata de circa 25 de minute fiecare) si are atașata transcrierea rezolvării subiectelor (sub forma unui document PDF ce se poate lista). De asemenea, fiecare lecție are atașata si varianta transcrierii subiectelor fără rezolvare (sub forma unui document PDF ce se poate lista), încurajând astfel elevii sa încerce in primul rând o rezolvare proprie.

Exercițiile și problemele rezolvate sunt selectate astfel încât elevii să se familiarizeze cu testările inițiale. Metodele de rezolvare ale problemelor sunt adecvate nivelului de vârstă și evaluează toate competențele pe care un elev ar trebui să le stăpânească la început de an școlar. Prezentarea rezolvărilor oferă contexte variate de învățare și exersare, asigurând fiecărui elev instruire în ritmul propriu.

În cadrul lecțiilor sunt rezolvate exerciții și probleme ( de algebră și geometrie) de tipul: itemi cu răspuns scurt (de completare), itemi cu alegere duală (adevărat/fals), itemi cu alegere multiplă și rezolvarea de probleme. Fiecare rezolvare respectă pașii pe care un elev ar trebui să îi parcurgă în momentul redactării rezolvării complete a unei probleme sau exercițiu.

Va uram succes !

GRUPE DE PREGATIRE PERMANENTA LA MATEMATICA

In intervalul 1 iulie 2023 – 1 iunie 2024 desfasuram activitate de pregatire permanenta la matematica, pentru intregul ciclu gimnazial. Exista deja functionale patru grupe permanente – pentru fiecare dintre clasele 5, 6, 7 si 8.

La nivelul fiecarei grupe, in weekend, timp de o ora, elevii au la dispozitie o lectie cu durata de o ora (audio/video) plus transcrierea subiectelor si problemelor rezolvate, in format printabil.

Continutul lectiilor este in stransa legatura cu programa si calendarul didactic, permitand o pregatire sincronizata cu exigentele scolare. Pentru clasele 6 si 8, incepand cu luna ianuarie 2024, va fi acordat spatiu din ce in ce mai mare pregatirii pentru Evaluarea nationala, ultimile doua luni fiind dedicate in totalitate acestui subiect.

Pregatirea se desfasoara online, permitand inscrierea oricarui elev indiferent de localitatea si scoala unde invata. Lectiile sunt inregistrate si stocate intr-o biblioteca digitala, cu acces permanent.

Pregatire la matematica clasele 5, 6, 7 si 8
Pregatire la matematica clasele 5, 6, 7 si 8

Biblioteca digitala include si rezolvarile de probleme sau elementele de teorie in format printabil. Astfel elevul are permanent acces la un meditator digital si la cunostintele acestuia.

Plata se face lunar, pentru un modul de 4 sedinte. Fiecare sedinta include o lectie (audio/video) cu durata de o ora plus transcrierea in format printabil (PDF). Costul este de 30 lei / sedinta.

Elevul poate participa la cate module doreste, poate intrerupe si relua pregatirea, in functie de timpul propriu disponibil. Mai mult decat atat, elevul poate participa si la lectiile pentru alte clase.

Cei care sunt de acord cu specificatiile noastre (organizare, programa, costuri), au incredere in noi si doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email de intentie la adresa office.digital.training@gmail.com sau sa ne contacteze direct la tel. 0723 561 112.

Raspuns garantat plus informatii suplimentare.

Pentru pregatire individuala permanenta prin culegeri digitale de matematica accesati https://libraria-digitala.myshopify.com/

Nu uitati sa vizitati si pagina noastra de Facebook

https://www.facebook.com/mateonline1

si grupul asociat

https://www.facebook.com/groups/2302385060080065

Mai multe despre noi: https://www.cursuridematematica.com

Va multumim !

GRUPE SPECIALE DE PREGATIRE PENTRU EVALUAREA NATIONALA, CLASELE 6 si 8:

Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VI-a
Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a

Joi, 25 mai 2023, va avea loc Evaluarea nationala pentru clasa a VI-a, proba de matematica si stiinte ale naturii. In sprijinul elevilor care participa la acest examen, am constituit o grupa speciala de pregatire la matematica. Se poate inscrie orice elev, din orice localitate,  care frecventeaza in acest an scolar cursurile  clasei a VI-a.

Evaluarea pentru clasa a VI-a este ceva diferit de Evaluarea data de elevii clasei a VIII-a. Testele de “Evaluare nationala clasa 6” conțin întrebări din disciplinele: matematică, biologie și fizică. Aceste teste sunt considerate probe interdisciplinare cu denumirea “Matematică și științele naturii”. Formatul este complex, include elemente narative, ilustratii, grafice, diagrame. Un elev care se asteapta la simple rezolvari de probleme va fi surprins si va intampina dificultati.

Grupa lucreaza efectiv pe Testele date la Evaluarea nationala clasa a VI-a de la inceput (2014) si pana la ultima testare (2022). Elevii se obisnuiesc astfel cu formatul, invata tehnicile adecvate de abordare si rezolvare. Aceasta, bineinteles, pe langa cunostinte consolidate de matematica.

Grupa a inceput sa functioneze din 11 februarie. In afara de matematica, vom consolida si cunostintele cerute de fizica.  Activitatea va fi online. In fiecare saptamana (sambata sau duminica d.a) va avea loc o transmisie de o ora. Subiectele si problemele explicate si rezolvate vor fi dintre cele date la testarile  precedente sau dintre cele care au sanse foarte mari sa fie date anul acesta. Sesiunile live inregistrate si materialele scrise rezultate vor fi puse cu statut permanent la dispozitia participantilor. Astfel, elevii care nu pot participa la o transmisie, nu pierd nimic, putand sa o urmareasca inregistrata. Cei care doresc, pot apela si la culegerile noastre digitale de matematica din Libraria digitala, in special la Culegerea pentru clasele V-VI  si Evaluare nationala  https://libraria-digitala.myshopify.com/products/culegere-digitala-de-matematica-pentru-clasele-5-6

Predarea va fi asigurata de catre dna. prof. Adriana Mocanu – dubla specializare:matematica si fizica – autoare a mai multor culegeri din Libraria digitala https://libraria-digitala.myshopify.com/ .  Se va percepe un cost de 30 lei / sedinta.  Plata se va face lunar, pentru luna in curs. Un participant se poate retrage din grupa oricand doreste.

Va rugam sa adresati cererile de inscriere specificand numele elevului, clasa, numele parintelui si un telefon de contact EXCLUSIV prin email la office.digital.training@gmail.com sau tel. 0723 561 112. Veti primi informatii suplimentare si procedura de urmat.

Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a
Grupa speciala de pregatire Evaluare nationala, 2023, matematica, clasa a VIII-a

Sambata, 11 februarie 2023, si-a inceput activitatea grupa speciala, dedicata Examenului de Evaluare nationala clasa a VIII-a, disciplina matematica, sesiunea 2023. Participantii sunt elevi din clasele 7-8, care (important !) detin cunostintele de baza necesare promovarii examenului, dar doresc un rezultat mai bun. Cu alte cuvinte, doresc sa rezolve corect cel putin Subiectul II, sperand la o rezolvare (partiala sau totala) si a Subiectului III. Cu alte cuvinte, am format o grupa nu de initiere, ci de aprofundare a continutului subiectelor specifice de examen. Scopul principal este obisnuirea elevilor cu un anumit tip de probleme de examen si cu modalitatile corecte de rezolvare.

In fiecare saptamana (sambata sau duminica d.a) are loc o transmisie live de o ora. Subiectele si problemele explicate si rezolvate vor fi dintre cele date la examenele precedente sau dintre cele care au sanse foarte mari sa fie date anul acesta. Sesiunile live inregistrate si materialele scrise rezultate sunt puse cu statut permanent la dispozitia participantilor. Astfel, elevii care nu pot participa la o transmisie, nu pierd nimic, putand sa o urmareasca inregistrata. Cei care doresc, pot apela si la culegerile noastre digitale de matematica din Libraria digitala, in special la setul de culegeri pentru Clasa a 8-a si evaluare nationala https://libraria-digitala.myshopify.com/products/matematica-cl-8-si-evaluare-nationala-extended-edition

Predarea este asigurata de catre dna. prof. Adriana Mocanu (autoare a mai multor culegeri din Libraria digitala https://libraria-digitala.myshopify.com/ si transmisii live sau inregistrate pe grupul “Matematica Premium”). Se percepe un cost de 30 lei / sedinta.  Plata se face in transe de catre 4 sedinte accesand https://libraria-digitala.myshopify.com/products/cursuri-online-si-transmisii-live-4-ore-incluse .  Cand achizitionati un set de 4 sedinte, primiti gratuit la download un set de 12 lectii recapitulative, in format audio/video.  Primul set de 4 sedinte il veti achizitiona inaintea participarii la prima sedinta, urmatorul inaintea sedintei nr 5 s.a.m.d Un participant se poate retrage din grupa oricand doreste.

Va rugam sa adresati cererile de inscriere specificand numele elevului, clasa, numele parintelui si un telefon de contact EXCLUSIV prin email la office.digital.training@gmail.com sau tel. 0723 561 112. Veti primi informatii suplimentare si procedura de urmat.

Trei culegeri digitale noi, Christmas Edition, oferta speciala, disponibile in perioada 12 dec 2022 – 10 ian 2023

Culegere digitala de matematica pentru clasele II-IV, Christmas Edition

Culegere digitala de matematica pentru clasele V-VIII Christmas Edition

Culegere digitala de matematica pentru clasa a VIII-a si Evaluare nationala, Christmas Edition

 

 A fost realizat si este disponibil “Catalogul culegerilor digitale de matematica”, pentru toate clasele. Catalogul contine toate informatiile necesare, actualizate la data de 10 aug 2022. 

Multumim !