Politica de confidentialitate

Site-ul nostru nu colecteaza date personale nici pentru sine, nici pentru terti. Vizitatorii sunt anonimi, nu tinem o evidenta a acestora (nume, adresa, email, telefon etc.). La nivelul serverului unde este hostat site-ul (MXHOST), din ratiuni de securitate, exista un log unde sunt trecute vizitele (data, ora, IP, proceduri solicitate). Acest lucru este strict necesar pentru a se preveni accesul neautorizat, in scop destructiv, la site. Pentru politica de confidentialitate caracteristica MXHOST si actiunile pe care puteti sa le intreprindeti faceti un click aici.

In paginile site-ului pot fi inserate link-uri externe, catre alte site-uri. In momentul in care faceti click pe un astfel de link si accesati site-ul respectiv, intrati sub incidenta politicii de confidentialitate promovate de site-ul respectiv.

Link-urile externe existente in prezent pe site se refera la YouTube / Google (vezi politica proprie de confidentialitate aici) si Facebook (vezi politica proprie de confidentialitate aici)