Pregatire la matematica, iulie 2024 – iunie 2025

In intervalul 1 iulie 2024 – 1 iunie 2025 desfasuram activitate de pregatire permanenta la matematica, la nivelul intregului ciclu gimnazial.

Puteti deja accesa grupul Facebook creat special pentru inscrieri cu un click pe informatii inscrieri in gupele de pregatire la matematica 2024-2025 Grupul contine informatii la zi privind activitatea grupelor de pregatire.

Exista patru grupe permanente, pentru fiecare dintre clasele 5,6, 7 si 8. La nivelul fiecarei grupe, in weekend, elevii au la dispozitie o lectie cu durata de 50 de minute (audio/video) plus transcrierea subiectelor si problemelor rezolvate, in format printabil. Deasemenea au la dispozitie si alte activitati (seminarii video, postari suplimentare etc.)

Activitatea la grupe se desfasoara in trei mari etape:

a) Recapitularea materiei din anul scolar care s-a terminat. Intervalul de pregatire: iulie – august 2024

b) Suport pentru asimilarea cunostintelor curente. Intervalul de pregatire : octombrie 2024 – iunie 2025

c) Pregatire pentru examenele de Evaluare nationala clasele 6 si 8. Intervalul de pregatire: februarie 2025 – iunie 2025

Va puteti inscrie pentru una sau mai multe etape. Puteti iesi din grupa oricand. Nu se plateste decat pentru participarea efectiva. Costul este de 30 lei / sedinta.

Continutul lectiilor este in stransa legatura cu programa si calendarul didactic, permitand o pregatire sincronizata cu exigentele scolare. Pentru clasele 6 si 8, incepand cu luna ianuarie 2025, va fi acordat spatiu din ce in ce mai mare pregatirii pentru Evaluarea nationala, ultimile doua luni fiind dedicate in totalitate acestui subiect.

In continuare, detaliem procedurile de organizare, desfasurare si inscriere:

A. Grupele au ca obiectiv principal completarea si dezvoltarea bagajului de cunostinte la care se adauga eventuala pregatire pentru Examenul de Evaluare nationala (clasele 6 si 8). Subiectele si problemele rezolvate si explicate sunt completate de teste de verificare si pregatire personalizate.

Activitatea se desfasoara online, deci se pot inscrie elevi din orice localitate. Inscrierea se face pentru grupa corespunzatoare clasei in care elevul va fi la toamna. De exemplu, un elev care a terminat anul acesta clasa a 4-a se va inscrie in grupa de pregatire pentru clasa a 5-a. Un elev care a terminat anul acesta clasa a 7-a se va inscrie in grupa de pregatire pentru clasa a 8-a s.a.m.d.

Elevii inscrisi pot adresa intrebari si solicita clarificari profesorului. Au loc transmisii in direct pentru subiectele si discutiile importante. Lectiile si explicatiile pot fi accesate oricand (inclusive retroactive) fiind memorate intr-o Biblioteca virtuala. In plus, fata de cunostintele de matematica, grupele au access si la baza noastra de cunostinte privind utilizarea Inteligentei artificiale in cadrul activitatilor scolare.

B. Elevii membri ai grupului pot intra pe grup cand doresc, de unde doresc si de pe orice tip de dispozitiv (PC, laptop,tableta, smartphone etc). Aceasta inseamna ca pot face acest lucru inclusiv in perioada cand sunt plecati in vacanta cu parintii. Ei pot accesa resursele educationale (probleme rezolvate, teste, etc) si retroactiv (nu pierd nimic), le pot descarca pe dispozitivul lor si studia in liniste cand doresc. Lectiile video pot fi urmarite si pe orice Smart TV. Se asigura asistenta didactica permanenta. Grupul este organizat pe platforma Facebook, suplimentat cu proceduri speciale de acces si securitate.

Pentru inscriere, alegeti una dintre urmatoarele modalitati:

a) aderati la grupul Facebook creat special pentru inscrieri, unde veti gasi informatii complete si documentele necesare. Acolo postam si anunturi curente.

b) scrieti-ne la adresa office.digital.training@gmail.com si va trimitem toate informatiile si documentele necesare

c) contactati-ne direct la tel. 0723 561 112

Va multumim !