Pregatire la matematica, iulie 2023 – iunie 2024

In intervalul 1 iulie 2023 – 1 iunie 2024 desfasuram activitate de pregatire permanenta la matematica, la nivelul intregului ciclu gimnazial. Exista deja active patru grupe permanente, pentru fiecare dintre clasele 5,6, 7 si 8. Va puteti inscrie oricand. La nivelul fiecarei grupe, in weekend, timp de o ora, elevii au la dispozitie o lectie cu durata de o ora (audio/video) plus transcrierea subiectelor si problemelor rezolvate, in format printabil.

Grupe de pregatire la matematica, iulie 2023 – iunie 2024
Grupe de pregatire la matematica, iulie 2023 – iunie 2024

Continutul lectiilor este in stransa legatura cu programa si calendarul didactic, permitand o pregatire sincronizata cu exigentele scolare. Pentru clasele 6 si 8, incepand cu luna ianuarie 2024, va fi acordat spatiu din ce in ce mai mare pregatirii pentru Evaluarea nationala, ultimile doua luni fiind dedicate in totalitate acestui subiect.

Aveti la dispozitie si puteti descarca:

informatii detaliate despre organizare si inscriere

Fisa de inscriere – dupa completare o trimiteti la adresa office.digital.training@gmail.com

prevederile GDPR aplicate la inscriere si participare

In continuare, va oferim un rezumat al procedurilor de organizare, desfasurare si inscriere.

Grupele au ca obiectiv principal completarea si dezvoltarea bagajului de cunostinte la care se adauga eventuala pregatire pentru Examenul de Evaluare nationala (clasele 6 si 8).

Subiectele si problemele rezolvate si explicate sunt completate de teste de verificare si pregatire personalizate. Activitatea se desfasoara online, deci se pot inscrie elevi din orice localitate. Inscrierea se face pentru grupa corespunzatoare clasei in care elevul va fi la toamna. De exemplu, un elev care a terminat anul acesta clasa a 4-a se va inscrie in grupa de pregatire pentru clasa a 5-a. Un elev care a terminat anul acesta clasa a 7-a se va inscrie in grupa de pregatire pentru clasa a 8-a  etc.

Elevii membri ai grupului pot intra pe grup cand doresc, de unde doresc si de pe orice tip de dispozitiv (PC, laptop,tableta, smartphone etc). Aceasta inseamna ca pot face acest lucru inclusiv in perioada cand sunt plecati in vacanta cu parintii. Ei pot accesa resursele educationale (probleme rezolvate, teste, etc) si retroactiv (nu pierd nimic), le pot descarca pe dispozitivul lor si studia in liniste cand doresc. Lectiile video pot fi urmarite si pe orice Smart TV. Se asigura asistenta didactica permanenta.

Inscrierea se face completand si trimitand Fisa de inscriere (pentru descarcare vezi mai sus) la adresa de email office.digital.training@gmail.com

MODALITATI DE PLATA

Plata se face la nivelul a 4 lectii, cost 30 lei / lectie. Contributia pe care trebuie sa o achite fiecare membru al grupei se plateste in primele 5 zile de la inceputul fiecarei serii de 4 lectii. Odata epuizata seria de 4 lectii, cel inscris poate decide continuarea sau retragerea din grupa. Neplata contributiei conduce automat la suspendarea din grupa. Calitatea de membru se reia odata cu plata seriei in desfasurare de 4 lectii.

Plata se poate face in trei moduri:

a) Cu cardul – veti primi procedura de acces si plata

b) Prin OP (ordin de plata)  (la ghiseu sau Internet Banking) la orice banca din tara

c) Prin depunere de numerar la la orice ghiseu BRD din tara

Se poate emite si expedia factura. Pentru informatii suplimentare si/sau inscriere, ne puteti contacta la adresa de email: office.digital.training@gmail.com Specificati la subiectul email-ului, “Grupe de pregatire 2023-2024 – clasa a …” . Daca doriti o discutie directa, sunati la tel. 0723 561 112.

Va multumim,

Mircea Barbulescu