Produse si servicii

Oferim o gama completa de produse si servicii moderne, mergand de la pregatire la matematica online pana la culegeri de probleme, exercitii sau subiecte, in format multimedia. Produsele si serviciile oferite se impart in urmatoarele categorii:

a) Culegeri digitale de subiecte si probleme de matematica

grupate pe nivele de studii si domenii de interes. Culegerile grupeaza materiale grafice si audio / video, putand fi incarcate si vizionate pe calculatoare de tip PC, laptopuri, tablete grafice si smartphone-uri. Pentru produsele disponibile, continut si preturi faceti un click pe “Culegeri de probleme si exercitii“. Fata de culegerile tiparite, acestea sunt in format multimedia si includ mult mai multe explicatii, sugestii si comentarii.


b) Cursuri si Consultatii (meditatii) la matematica, in sala de curs.

Participarea poate fi individuala sau in grup. Se asigura materialul didactic necesar. Orice participant are acces nelimitat la biblioteca noastra didactica gratuita audio/video.


c) Cursuri si Consultatii (meditatii) la matematica online (la distanta).

Puteti afla mai multe facand click pe Cursuri sau Consultatii online la matematica . Participantii, aflati in orice localitate din tara si din afara ei, pot dialoga audio / video cu instructorul. Ei pot schimba cu acesta documente si programe in timp real. Deasemenea, exista acces reciproc la continutul desktop-urilor. Orice participant are acces nelimitat la biblioteca noastra cu continut gratuit audio/video. Elevul se poate conecta utilizand un calculator tip PC, un laptop, o tableta sau un smartphone. Pentru mai multe amanunte faceti un click pe dispozitive si software necesar.


d) Biblioteca didactica gratuita

in format audio / video este o colectie de probleme si exercitii rezolvate grupate pe trei nivele: clasele I-IV, clasele V-VIII si clasele IX – XII. Continutul fiecarui nivel este postat in cadrul unei pagini specializate pe Facebook si / sau in cadrul unui canal Youtube. Aveti acces gratuit la fiecare nivel. Pentru mai multe informatii legate de biblioteca gratuita si acces efectiv faceti un click pe “Continut gratuit pentru clasele I-IV“. ” Continut gratuit pentru clasele V-VIII” sau ” Continut gratuit pentru clasele “IX-XII”. Dorim sa dezvoltam in continuare biblioteca gratuita, in special pentru elevii fara posibilitati materiale. In acest scop, donatiile sunt binevenite (sunati sau trimiteti un mail pentru informatii suplimentare).


e) Biblioteca didactica premium

in format audio / video este o colectie vasta de material didactic pentru invatamant primar, gimnazial sau liceal. Este sistematizata deasemenea pe trei nivele: clasele I-IV, clasele V-VIII si clasele IX – XII . Fata de biblioteca gratuita ofera multiple imbunatatiri: sistematizare riguroasa, cuprinsul impartit pe capitole omogene (aritmetica, algebra, geometrie etc), toate rezolvarile sunt comentate audio de profesor, sunt incluse sfaturi si sugestii de abordare a unor tipuri de subiecte etc. Ea constituie si baza de cunostinte pentru activitatile “premium” (grupele speciale).

f) Grupele speciale pentru clasele 4, 5 si 8.

Grupele speciale au fost introduse in luna mai 2020, ca o forma de consolidare a pregatirii scolare si de suplimentare a acestei pregatiri in domeniul matematicii. Fata de grupurile obisnuite, grupele speciale ofera asistenta personala celor inscrisi, seminarii online, verificari periodice. Marele avantaj este dat de orientarea pe clase (in locul celei pe grupe de clase), fapt care permite adresarea cu mai multa precizie si cresterea eficientei intregului proces de pregatire. Un alt avantaj se refera la comunicarea directa (mail sau telefon) cu elevii care pot solicita sprijin in orice moment. Grupele speciale lucreaza cu un numar mult mai mic de elevi (de regula 30-60, a se compara cu cei circa 14.000 de membri ai grupului pentru clasele 5-8).  Participarea este contra cost, sub forma unei plati trimestriale. Exista o luna de gratuitate inclusa la inceputul perioadei (pentru testarea tuturor facilitatilor). Grupele speciale au fost create pentru clasele 4,5 si 8.

Admiterea de noi membri se face numai adresand solicitarea prin email la adresa office.digital.training@gmail.com

Aceste produse si servicii pot fi suplimentate sau adaptate la cerere.