Recapitulare la matematica pentru clasele 5-6-7

Această culegere de recapitulare la matematica pentru materia parcursă în clasele 5-6-7, este destinată elevilor care au finalizat clasa a VII-a și doresc să se pregătească pentru examenul de evaluare finală. O puteti comanda cu un click pe recapitulare la matematica clasele 5-6-7.

Este structurată pe 12 lecții. Fiecare lecție conține noțiuni teoretice, o fișă de lucru nerezolvată, aceeași fișă de lucru rezolvată, o fișă propusă ca temă, fișa propusă ca temă cu răspunsuri, o fișă de verificare nerezolvată și aceeași fișă de verificare rezolvată. Se recomadă parcurgerea unei lecții în ordinea descrisă mai sus.  Toate documentele sunt în format .pdf, astfel că se pot lista pentru studiu individual.

Culegerea este gândită pentru a se parcurge câte o lecție săptămânal, astfel recapitularea materiei să nu dureze mai mult de 3 luni. Dacă se începe studiul culegerii o dată cu începerea anului școlar, panâ în decembrie, elevul va putea începe rezolvarea modelelor de subiecte pentru evaluarea finală. Recomandam a se achiziționa și culegerea de teste de antrenament rezolvate, pe care o puteti accesa cu un click pe https://libraria-digitala.myshopify.com/products/teste-de-antrenament-explicate-si-rezolvate .

Si acum cateva sugestii pentru un plus de utilitate si o experienta  mai interesanta de vizionare:

  • Puteti atasa un TV (prin HDMI) la PC-ul sau laptopul dvs. Rezolvarea subiectelor sau problemelor poate fi urmarita pe ecran de toata familia
  • Transformati un smartphone vechi intr-un meditator portabil (tot continutul masoara sub 1 GB). Elevul poate viziona continutul comod si sigur

Alte culegeri digitale de matematica gasiti cu un click pe culegeri digitale de matematica .