Subiecte si probleme de algebra pentru clasa a 12-a

Aceasta culegere digitala de matematica, incluzand subiecte si probleme de algebra, este destinata in special elevilor din clasa a XII-a, cu un nivel obisnuit sau ridicat de pregatire. Este utila la pregatirea Examenului de Bacalaureat, la admiterea in invatamantul superior inclusiv colegii si universitati de profil din strainatate, olimpiade si concursuri. O puteti comanda cu un click pe culegere de probleme de algebra pentru clasa a 12-a . Continutul culegerii include subiecte de algebra considerate mai dificile de catre elevi, inclusiv probleme rezolvate din capitolele:

  • Grupuri
  • Grupuri finite
  • Morfisme de grupuri
  • Radacinile polinoamelor
  • Inele si corpuri

Pentru fiecare clasa de subiecte si probleme sunt prevazute abordari, clarificari si explicatii structurate pe nivelele: incepator, mediu, master, excelenta si performanta. In total sunt peste 30 de videoclipuri totalizand peste 600 de minute de vizionare. Fiecare videoclip contine explicatii detaliate si rezolvari comentate pas cu pas.

Culegere digitala de subiecte si probleme de matematica (algebra)  pentru clasa a 12-a

Autorul culegerii digitale, prof. de matematica gradul I Cezar Apostolescu, a participat ca elev al Colegiului National “ I. L. Caragiale” din Ploiesti, la multe editii ale Olimpiadei de matematica, obtinand numeroase premii si mentiuni, inclusiv la faza pe tara. Predand in continuare matematica la acelasi colegiu (functionand apoi in calitate de director plin), a pregatit zeci de generatii de elevi, inclusiv pentru performanta. A realizat o valoaroasa baza digitala  de cunostinte pentru gimnaziu si liceu, reunite sub titulatura de “Academia de matematica”.

Prof. Cezar Apostolescu a selectat, pentru aceasta culegere, tipuri de probleme a caror rezolvare conduce nemijlocit la formarea si dezvoltarea competentelor (matematice si nu numai) prevazute in actuala programa scolara. O buna parte dintre acestea au fost lucrate efectiv cu elevii la clasa sau in pregatirea unor concursuri, dovedindu-se eficienta lor in formarea gandirii matematice.

In principiu, ordinea parcurgerii materialelor trebuie sa respecte algoritmul “conceptele de baza – fixare – aprofundare – performanta”, desigur, unele etape putand fi sarite in functie de gradul de stapanire a temei respective.

Daca doriti si alte culegeri digitale de matematica faceti un click aici.

Culegerea este stocata in cloud si poate fi descarcata imediat. Deasemenea, continutul este compatibil cu orice dispozitiv din gama PC, laptop, tableta sau smartphone, utilizand Windows, Android sau iOS. Rezolutia videoclipurilor este HD. Continutul total masoara circa 2,5 GB de material audio/video.

Licenta de utilizare este pe timp nelimitat, pe oricate dispozitive apartinand elevului. Astfel, acesta se poate pregati indiferent de locul unde se afla, utilizand dispozitivul disponibil in acel moment. Este permis transferul de pe un dispozitiv pe altul.

Alte culegeri digitale de matematica gasiti cu un click pe culegeri digitale de matematica .