Teste de antrenament la matematica pentru clasa a 8-a

Culegerea digitala  “Teste de antrenament la matematica pentru clasa a 8-a” este destinata elevilor clasei a 8-a care dau in acest an Examenul de Evaluare nationala, disciplina matematica. Toate subiectele celor 15 teste de antrenament date in 2021 (in total 45 de subiecte)  sunt comentate, explicate si rezolvate in format audio / video. La ele se adauga si testele sin 2022. Practic, elevul are la dispozitie un profesor virtual, putand urmari in ritmul propriu explicatiile si relua aceste explicatii de cate ori doreste, pana intelege rezolvarea. Puteti comanda cu un click pe teste de antrenament matematica clasa a 8-a.

Teste de antrenament-matematica-clasa a 8-a

In plus, elevul are la dispozitie si 10 teste de antrenament date in 2020, cu explicatii si rezolvari in format grafic. Si aceste rezolvari pot fi parcurse in ritmul propriu, constituind un supliment de cunostinte foarte util.

Acesasta culegere se adauga la celelate doua culegeri digitale de matematica pentru clasa a 8-a, disponibile in Libraria noastra digitala:

  1. Simulare si Evaluare nationala, continand rezolvarea tuturor subiectelor date la Simulare si Evaluare in perioada 2015-2023
  1. Subiecte si probleme rezolvate pentru clasele 5-8

Toate culegerile noastre se pot descarca imediat, sunt compatibile si se pot viziona pe orice PC, laptop, tableta sau smartphone si beneficiaza de licenta de utilizare pe timp nelimitat. 

Atat elevii care tintesc o nota mare la Evaluare cat si cei care doresc sa recupereze materia pe “ultima suta de metri”, beneficiaza pe deplin atat de “Testele de antrenament, explicate si rezolvate” cat si de celelalte doua culegeri digitale.

Alte culegeri digitale de matematica gasiti cu un click pe culegeri digitale de matematica .